Hírek Sebastianról ( news )

Íme Sebastian Vettel szobája Új Delhiben

2013.10.28. 08:40
saját fordítás

Image and video hosting by TinyPic

Biztos, hogy sokan vagytok kíváncsiak arra, hogy hogyan nézhet ki Sebastian Vettel kabinja a pálya mellett. Íme ez Sebastian Vettel "lakosztálya" Új Delhiben. Csupán csak kilenc négyzetméter Vettel tartozkodási helye Új Delhiben. Írtam pár dolgot ahhoz,amit a szám jelöl.

  1. Vettel Aria GP6 sisakja, amit Japánban használt. Ez Sebastiannak szent!. Nem veheti fel akárki, és nem kezelhető durván.
  2. A laptop mellett:  Nedves törlőkendő - fogmosáskor
  3. Alsonemű  - Vettel hetente háromat használ el- tűzálló.
  4. Autogramkártya - Seb autogramkártyából kb. 500 db-ot oszt ki hetente.
  5. Laptop - Seb itt készíti el a házi feladatát. válaszol az e-mailekre és lebonyolítja azokat.
  6. zsonglőr labda - Vettel megtanult zsonglőrködni az iskolában, és a verseny előtt mindig pár gyakorlatot végre hajt, ezáltal enyhíti a stresszt.  
  7. fejhallgató - ahhoz, hogy Vettel jól teljesítsen a verseny előtt felteszi a fejhallgatóját és hallgatja a kemény rap zenét.
  8. overáll - 3 overáll szükséges 1 héten
  9. sisak szárító - ha nedves lesz a sisak, akkor szükséges ez a készülék, hogy megszárítsa azt.
 
Fordító


A fordító nem tökéletes !

 

 
facebook

 
Sebastian Vettel

Image and video hosting by TinyPic

Sebastian Vettel, autóversenyző és Négyszeres világbajnok a Forma-1 királykategóriában.  1987. július 3. -ban született. (30 éves) Heppenheim-ben, Németországban. Pályafutását 2006-ban a BMW Saubernél kezdte. Jelenleg a Scuderia Ferrari olasz csapat tagja. Sebastian autóversenyzés mellett boldog családapa, két gyermekének a neve: Emily és Matilda.

+News+Sebastian Vettel+Gallery+Blog+Extra+Live+On

 

+Hivatalos Oldal
+Facebook
+Instagram
+Twitter
+Tumblr

 
twitter
 
Archívum
 

 

lap tetejére

© 2013-2017 VETTEL.GPORTAL.HU - JB17
MAGYARORSZÁG LEGFORGALMASSABB SEBASTIAN VETTEL RAJONGÓI OLDALA

Image and video hosting by TinyPic

Vagyok, aki vagyok. Nem próbálok meg más lenni, mint  aki vagyok.  Néhány embernek talán tetszik, másoknak lehet, hogy nem. De ez az élet. - Sebastian Vettel
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human